Akvarier

Artikler

Artsbeskrivelser

Billeder

Biotoper

Film

Gæstebog

Links

Nyheder

Salg/Køb

Søen

 

 

 

 

 

Kontakt Mbuna.dk: ncmohr@mbuna.dk

 

falz.dk - BilleskoW┬┤s Web-uniWers

 Links

Særlige Links

Akvadag-Nordsjælland 2007 (Min lokale akvarieklub er gået sammen med Helsingør og Lyngby akvarieforening for at lave et kanon arrangement. Jeg er så heldig at være kontakt person på det og knokler for at få lavet det så godt som muligt. Du kan se mere på denne hjemmeside

Akvadag-Nordsjælland 2009
Akvarieportaler

Cichlids (Et sted hvor alt handler om cichlider , Her er virkelig information at hente. Stedet har mange forskellige typer brugere og dette medfører nogle underholdende debatter i ny og næ). Kanonfint site.

 

 

http://www.cichlids.dk

Akvariesiden (Et stort site med masser af folk der ved lidt om alt, her finder du alt fra guppy- til malle- eksperter. Et meget venligt folkefærd)

 

 

http://www.akvariesiden.dk

Nordiske ciklide selskab (Det nordiske ciklideselskabs side, fantastisk god side, den er primært på svensk men det jo intet problem da det ligger så tæt på dansk)

 

 

NCS's Side

Forretninger

Her er nogle af de forretninger jeg har handlet med og som har givet mig et så absolut positivt indtryk. Alle forretningerne har en glimrende internetshop, men det bedste er at handle der personligt.

 

Cichlidecentret (Her køber jeg alle mine cichlider. Her er en fantastisk betjening og har man et spørgsmål er man sikker på at få et grundigt og godt svar. Hvis du vil have nogle flotte cichlider (Malawi eller Tanganika) på sjælland så tag til Martin, og det gør jo heller ikke noget at hans priser er blandt de laveste i landet, også på udstyr og at manden er skideflink :) )

 

 

Akvariewest (Tonny er desværre flyttet til Jylland, men hvis jeg boede der ville jeg helt sikkert handle med ham. En utroligt vidende mand som gerne deler ud af sin visdom. Gode priser.)

 

 

http://www.akvarieforretningen.dk

Akvanet (Utroligt mange spændende tilbud og god betjening, han kører også nogle sjove månedskonkurrencer)

 

 

http://www.akvanet.dk

Kruserne (Et sted som jeg ikke regnede for noget særligt, hjemmesiden så lidt 'hjemmelavet' ud (ligesom denne), men de planter de har er 1. Klasse. Absolut et besøg værd. Han sender altid gerne planter med posten. God og rar betjening. Og så er priserne heller ikke så værst. Derudover er der kommet en fed ny hjemmeside :)

 

http://www.kruserne.dk

Akvarieklubber og foreninger

Dansk Cichlide Selskab

En forening som beskæftiger sig med cichlider. Jeg er medlem af denne forening.

Dansk Cichlide Selskab

Lyngby Akvarieforening

En utrolig hyggelig forening som jeg har haft æren at besøge.

Lyngby Akvarieforening

Flotte Private sider

Et nyt sted jeg har fundet hvor man kan købe malawicichlider til en billig penge. Det hele er hos en privatmand . Super flink person at handle med.

Malawi-Amager

En meget informativ side med masser af gode tips og billeder

Malawijan

Tages hjemmeside med uanede mængde af dejlig information. Her er en gut der virkeligt ved hvad han taler om :)

falz.dk - BilleskoW┤s Web-uniWers